De populairste Sinterklaascadeaus voor meisjes

De decembermaand staat weer bijna voor de deur en dat betekent natuurlijk dat de Sint en zijn pieten met de stoomboot op weg zijn naar Nederland! De kids kennen de Sinterklaasliedjes ondertussen allemaal uit hun hoofd en zitten met smart te wachten op de felbegeerde cadeaus. Wat geef je je kind nou met Sinterklaas? Wij hebben de allerleukste Sint cadeautjes voor meisjes voor jullie op een rijtje gezet! Een cadeautje uit deze top 5 – gebaseerd op de meest verkochte en best gewaardeerde artikelen – zit je altijd goed. 

Top 5 Sinterklaascadeaus voor meisjes

  1. Roze prinsessenjurk
    Voor de meeste kleine meisjes zijn er maar 2 belangrijke zaken in het leven: de kleur roze en een échte prinsessenjurk. Voeg deze twee favorieten bij elkaar en je hebt een prachtige roze prinsessenjurk. Een prachtige aanwinst voor de verkleedkist omdat je deze jurk niet alleen als prinses kan dragen met een kroontje erbij, maar ook als elfjesjurk met prachtige vleugels erbij. Kortom; een prachtige roze prinsessenjurk die dient als basis voor heel veel uren verkleedplezier!

Frozen 2
Wie kent ze nu niet? Elsa, Anna en Olaf uit de Disneyfilm Frozen. Omdat deze film maar liefst 2 prinsessen heeft, zijn er ook verschillende jurken die passen bij de film. Deze mooie Frozen Elsa jurk of Anna jurk kunnen worden gecombineerd met de mooiste accessoires, zoals een cape, schoentjes en kroontjes in de blauwe kleuren van ijs.

Prinsessenschoenen met hakjes
Wat is een prinses zonder prinsessenschoenen? Voor elke mooie prinses een passend muiltje in verschillende kleuren, met glitters of met hakjes. Prinsessenjurk heeft een groot assortiment aan schoenen en maakt gebruik van een maatadvies. Weet jij niet welke maat je nodig hebt? Gebruik ons maatadvies, daarna nog steeds twijfels? Neem dan even contact met ons op we helpen je graag.

Belle
Iedereen die aan Belle denkt, denkt aan een mooie grote gele baljurk met roosjes. En daar denkt jouw kleine meid ook aan! De baljurk is in verschillende Belle-jurken verkrijgbaar en is te combineren met accessoires zoals kroontje, schoentjes en een cape.

Elfje
Is jouw kleine meid gek van de droomvlucht in de Efteling? Of misschien van de vele elfjes films en series? Elfjes en feeën zijn betoverend en met veel kleur, glitters en steentjes en wat wil een meisje nog meer? Combineer een jurkje met een feeënstaflevensechte vleugels en gebruik glitters als feeënstof voor dat beetje extra magie.

Sinterklaas inpakservice

Maak het jezelf gemakkelijk en laat alle cadeautjes voor je inpakken! Wij maken er een feestelijk Sint-cadeautje van. Vergeet niet een persoonlijke boodschap achter te laten, dan zorgen we dat het op een mooi kaartje aan het cadeautje wordt toegevoegd. 

Gratis Sinterklaas kleurplaat bij je bestelling!

Extra leuk: bij iedere bestelling hebben we een Sinterklaas-kleurplaat toegevoegd. Dat is een extra verassing bij het uitpakken voor de kids. En print gerust een extra kleurplaat voor jouw knutselpietje.

Ruime retourtermijnen

De Sint-bezorgservice heeft het erg druk, dus uiteraard shop je alle Sint-cadeautjes ruim op tijd, zodat je zeker bent van een geslaagde pakjesavond. Mocht echter na 5 december blijken dat een cadeautje niet past of je bent niet tevreden, dan kan je nog tot 30 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Geen probleem!

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen