Ruilen / retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling.
Bij je bestelling vind je een retourformulier . Vul deze volledig in en stuur dit formulier mee met de ongedragen, onbeschadigde artikelen inclusief aangehecht artikelkaartje in de originele verpakking. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.

Mocht u van ons een retourlabel willen ontvangen kan dat! We brengen voor een pakketzending 5,95 euro in rekening. Dit bedrag wordt ingehouden op het te crediteren bedrag.

Vraag deze dan op via klantenservice@prinsessenjurk.nl

Mocht u het pakket zelf willen retourneren kan dat op het onderstaande adres:

De verpakking dient voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar:
Prinsessenjurk.nl
Columbusweg 4F
4462 HB  GOES NL
Nederland

Verzendkosten komen voor rekening klant. De verzendkosten van het nieuw te versturen artikel komen voor rekening leverancier. Tip! Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost. 

Bij ruiling sturen wij direct na ontvangst van je pakket het gewenste artikel naar je toe. Mocht deze echter niet voorradig zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bij retournering ontvang je het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel(en) terug op je rekening of word het bedrag op de factuur verrekend bij achteraf betalen binnen max. 7 dagen.
Stuur je de hele bestelling retour, dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten van deze bestelling terug. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.

Niet tevreden over je bestelling?
Ben je ontevreden, heb je een verkeerd artikel ontvangen of is je artikel kapot (bezorgd)? Meld dit dan via klantenservice@prinsessenjurk.nl Dan zoeken we samen naar een oplossing.

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen