Over Prinsessenjurk.nl

Een wereld vol magie en verwondering

Welke jongen zou geen strijdvaardige ridder willen zijn en welk meisje droomt er niet van als prinses door het leven te gaan? Als (groot)ouders genieten we er allemaal van om pretoogjes bij onze (klein)kinderen te zien. Die schaterlach die aangeeft dat ze helemaal in hun element zijn. De triomfantelijke blik van een dreumes die in de huid van een superheld(in) kruipt. Je ziet ze genieten en dat doet je goed.
Voor kinderen is verkleden niet alleen leuk; het speelt ook een belangrijke rol in hun ontwikkeling. Verkleden prikkelt de fantasie van kinderen, het stimuleert hun creativiteit en ze verwerken opgedane ervaringen door er hun eigen draai aan te geven en leren op die manier de grotemensenwereld te begrijpen. Een masker of een hoed is soms al genoeg om van personage te veranderen.
Prinsessenjurk.nl maakt het mogelijk dat jouw (klein)dochter als Elsa uit Frozen de huiselijke troon bestijgt of dat jouw (klein)zoon als Chase uit Paw Patrol allerlei reddingsacties leidt. Een wereld vol verwondering komt tot leven met de kleding en accessoires uit deze webwinkel.

Dé specialist in verkleedkleding

Prinsessenjurk.nl is een webwinkel die uitpuilt van, je raadt het al, prinsessenjurken voor kinderen. Maar je vindt hier méér dan verkleedjurken. Ook voor stoere kids liggen superheldenkostuums, ridderpakken en dierenkostuums klaar in ons magazijn.
Daarnaast verkopen wij gelegenheidskleding zoals communiekleding. Met keuze uit meer dan 20.000 artikelen en dagelijks nieuwe producten, vind je hier gegarandeerd iets leuks voor je (klein)kind.
Prinsessenjurk.nl is in 2006 opgericht door Loes Dujardin. In februari 2024 hebben Robin de Groene en Jacqueline Filius het bedrijf overgenomen.
Zij gaan met evenveel passie en liefde het bedrijf voortzetten met als doel dat onze prachtige producten een glimlach op kindergezichten toveren.
Robin en Jacqueline zijn de eigenaren van Het Betere Merk. In 2007 werd Het Betere Merk opgericht door Jacqueline, en in 2019 trad haar zoon Robin toe tot het bedrijf. Het Betere Merk staat bekend als een toonaangevende specialist in verkleedkleding. Hun recente overname van Prinsessenjurk.nl getuigt van hun streven naar groei en diversificatie. Door hun assortiment uit te breiden, streven ze ernaar een breder publiek aan te spreken en tegemoet te komen aan de diverse smaken en voorkeuren binnen de verkleedbranche.
Ze weten dus goed aan welke eisen verkleedkleding dienen te voldoen.

We speuren continu de wereld af op zoek naar leuke, unieke verkleedkleren waarin kinderen hun creativiteit kwijt kunnen.
Ons assortiment bestaat dan ook uit unieke kwaliteitskleding uit onder andere Canada, Amerika, Engeland, Spanje, Duitsland en natuurlijk van eigen bodem: Nederland.
Great Pretenders, Meri Meri, Kuaki Mermaids, Souza for Kids, Little Adventures, Het Betere Merk… Stuk voor stuk kwaliteitsmerken die hun bedrijven runnen met dezelfde passie.
Shoppen bij Prinsessenjurk.nl is een plezier. We geven je veel inspiratie, voorzien de kleding van duidelijke foto’s en complete informatie over de maatvoering.
Je betaalt vooraf of achteraf, wat jou het best uitkomt. En ben je een cadeautje vergeten? Geen nood, want als je kiest voor SameDayDelivery en bestelt voor 10.00 uur wordt jouw verkleedkleding dezelfde avond geleverd. Deze service bieden wij op maandag tot en met vrijdag aan.
Onze missie? Verkleedkleding verkopen die niet alleen kinderen stimuleert in hun fantasiespel, maar waar ook wij ouders veel plezier aan beleven. De kleding moest dus aan een aantal eisen voldoen: comfortabel om te dragen, gemaakt om tegen een stootje te kunnen, wasmachinewasbaar én betaalbaar.

Kwaliteit en service op de eerste plaats

Als een hobby uit de hand loopt, doe je met passie je werk. Elke dag weer. En dat is iets wat de klanten van Prinsessenjurk.nl merken. Van de blogposts vol inspiratie tot de volledige productbeschrijvingen; van de de duidelijke maatvoering tot de leuke kleurplaat die we bij je bestelling doen: in alles spat de liefde voor het vak eraf.
Het gebruik van kwaliteitsstoffen en de productiewijze is daarbij enorm belangrijk. Je wilt immers dat jouw kind zich comfortabel voelt, kan spelen, klimmen en ravotten. De verkleedkleding moet dus tegen een stootje kunnen. Met andere woorden: geen carnavalskleding die na één keer dragen al uit elkaar valt.

Advies dat écht persoonlijk is

Onze persoonlijke aanpak betekent dat je als klant geen nummer bent. Integendeel, Robin en Jacqueline horen graag wat jouw wensen zijn, informeren je uitvoerig en kijken welke producten of ideeën bij jullie plannen en wensen aansluiten. Want afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid zijn sommige verkleedkleren meer geschikt dan andere.
Dus heb je vragen over ons assortiment, de maten, de betaling of de verzending? Of twijfel je nog over je keuze? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We beantwoorden elke e-mail zo snel mogelijk en hebben de telefoon binnen handbereik.

Telefoon: (+31) 085 060 8310 – ma-vr 09.00 – 17.00 uur
E-mail: info@prinsessenjurk.nl

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen