Prinsessenjurk steunt Make a Wish

Het doet ons enorm veel plezier te onthullen dat Prinsessenjurk de stichting Make-A-Wish Nederland reeds enige jaren steunt! Een prachtige organisatie die sinds de oprichting in 1989 al meer dan 5.000 allerliefste wensen heeft vervult van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het  verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen

Van stoere brandweermannen tot Koninklijke prinsessen

De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, waardoor elke wens ook echt uniek wordt. Waar jongens vaak stoere wensen hebben; willen meisjes juist graag een mooie prinses zijn in een chique prinsessenjurk, een Koninklijke kroon op het hoofd en een roze limousine als vervoer. Met ons uitgebreide assortiment Prinsessenjurken, prinsessenschoenen en uiteraard bijbehorende accessoires kunnen wij ons steentje bijdragen om deze magische dromen te kunnen verwezenlijken.

 “Dit is de allermooiste dag uit mijn leven….!”

Lotte (8 jaar) mocht haar liefste wens in vervulling laten gaan; zij wilde graag optreden voor de zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. Uitgerekend het ziekenhuis waar zij al zo vaak was behandeld, daar wilde zij blijdschap verspreiden met haar vrolijke dansje. Zo’n groot hart hebben we natuurlijk beloond met een prinsessenoutfit naar eigen keuze voor haar en haar zusje Sophie.

Wil jij ook Make-A-Wish Nederland steunen?

Bedenk dan een leuke actie samen met je klasgenootjes.!
Zie hier voor meer informatie: kom in actie!

https://youtube.com/watch?v=zMVxiDPgksY%3Fsi%3DhH-gTCV4BmzNeHiT

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen