Top 10 meest populaire Prinsessenjurken

Top 10 meest populaire Prinsessenjurken

Top 10 meest populaire Prinsessenjurken

Beste prinsessen en prinsen,

We hebben het al vaker gezegd, maar het is nog steeds waar: bij Prinsessenjurk.nl zijn we helemaal gek op prinsessenjurken! Het is dan ook onze missie om de meest mooie en betoverende prinsessenjurken aan te bieden voor de jonge prinsessen van Nederland en België.

Nu we alweer halverwege 2023 zijn, willen we graag onze top 10 populairste prinsessenjurken met jullie delen. Deze prachtige jurken zijn niet alleen ontzettend populair, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit en vol met betoverende details.

1. Elsa Jurk

Wie kent Elsa uit Frozen nu niet? De populaire liedjes ‘Laat het los’ en ‘Zullen wij een sneeuwpop maken’ wordt nog steeds met grote regelmaat in vele huiskamers gezongen. Deze mooie prinses blijft dan ook favoriet onder jonge prinsesjes en daarom staat de Elsa jurk bovenaan in onze top 10. De mooie jurk heeft een glanzende blauwe kleur en is versierd met fonkelende sneeuwvlokken en ijskristalversieringen. Perfect voor een verkleedpartijtje in de zomer!Ons assortiment omvat verschillende modellen, van een klassieke prinsessenjurk uit Frozen I tot moderne varianten in zilver uit de laatste bioscoopfilm. Bijna alle jurken zijn voorzien van een afneembare sleep om de complete look van de sneeuw koningin na te bootsen.Je vind hier alle Elsa jurken.Ook bieden we Anna jurkjes aan, voor degenen die graag het hele sprookje willen naspelen.Je vind hier alle Anna jurken.

2. Doornroosje jurk

Met stip op 2 staat de Doornroosje jurk als favoriete prinses, geïnspireerd op het beroemde gelijknamige sprookje. Deze prinsessen verkleedjurk is beschikbaar in verschillende modellen, van knielange zomer jurkjes tot luxe baljurken. De roze baljurk heeft vaak een typische off-shoulder kraag en zijn vaak ook versierd met roosjes zodat je kindje zich nog meer met het sprookje kan identificeren.

Je vind hier alle Doornroosje jurken.

3. Ariël zeemeermin jurk

Met de komst van de nieuwste verfilming (live action) van De Kleine Zeemeermin, zal ook de populariteit van de zeemeerminjurk steeds groter worden. Deze lieftallige en avontuurlijke dochter van Koning Triton heeft prachtige outfits. Haar zeemeerminjurk is er slechts één van. Daarnaast draagt ze in de bioscoopfilm ook een ‘benen’-jurk en natuurlijk haar sprookjes trouwjurk. Check ook eens onze verkleedsets; een zeemeerminjurk met staart én rode pruik maakt de zeemeerminnen-look van jouw kleine meisje deze zomer helemaal af!Je vind hier alle zeemeermin jurken.

4. Assepoester Jurk

Niet meer weg te denken uit deze top 10 is natuurlijk de Assepoester jurk. Een echte klassieker onder de prinsessenjurken en dat is niet voor niets. Dit eeuwenoude sprookje heeft alle elementen van op en top romantiek; een mooie prinses (die er zelfs nog mooi uitziet in haar poetskleding), schattige diertjes, magie, een goede fee, een sprookjesbal en natuurlijk haar prins. Het hoogtepunt van deze prinsessenjurk? De bijpassende glazen muiltjes!Je vind hier alle Assepoester jurken.

5. Jasmine jurk

Deze populaire 1001 nacht dochter van de Sultan draagt geen verkleedjurk, maar een feestelijk Oosters kostuum in blauw en goud. Het avontuurlijke verhaal en de prachtige kostuums zijn enorm favoriet onder vele meisjes .En wil je broertje ook meespelen? Voor jongens is er ook een Aladdin kostuum beschikbaar.Ook bij een bezoekje aan de Efteling kunnen ze zich onderdompelen in de wereld van Aladdin en Jasmine. Het boottochtje door de Fata Morgana, een ritje in VogelRok en de Vliegende Fakir roepen stuk voor stuk sprookjesachtige Oosterse sferen op.

Je vind hier alle Jasmine kostuums.

6. Belle Jurk

De Belle jurk is geïnspireerd op de prachtige prinsessenjurk die Belle draagt in de Disney-film Belle en het Beest. Deze prinsessenjurk heeft een zachte gele kleur en is versierd met gouden en rode accenten. Dit is er één die zeker niet mag ontbreken in de garderobe van een jonge prinses!Ook favoriet is de complete look; een verkleedset bestaande uit een Belle prinsessenjurk met bijpassende accessoires voor een voordeligere prijs. Je vind hier de Belle-verkleedset.

Je vind hier alle Belle jurken.

7. Rapunzel Jurk

Een van mijn persoonlijke favorieten is de prachtige Rapunzel jurk in paars geïnspireerd op de beroemde Disney-prinses uit de bioscoopfilm Tangled. Deze paarse prinsessenjurk is perfect voor een echte prinsessenlook voor jouw meisje!En wil je de lange, blonde haren nabootsen? Shop dan deze populaire lange Rapunzel vlecht erbij!Je vind hier alle Rapunzel jurken.

8. Elfje jurk met vleugels

Perfect voor jonge meiden die houden van verkleden, magie en betovering! Een elfje verkleed jurk kan met en zonder bijpassende vleugels gedragen worden.Een toverstafje erbij en jouw kleine prinsesje is klaar voor het magische avontuur!Je vind hier alle Elfjes jurken.

9. Encanto jurk

De vrolijke Encanto jurken zijn geïnspireerd op de verschillende personages uit de film, zoals Mirabel, Isabela, Bruno, Antonio, Luisa en Dolores. De kleurrijke Mirabel jurk is bijvoorbeeld een prachtige prinsessenjurk met opvallende bloemversieringen. De romantische Isabela jurk heeft een wijde rok met meerdere lagen en mooie borduursels op de tailleband.

Je vind hier alle Encanto jurken.

10. Roze prinsessen verkleedjurk

Tot slot; dé droom van vooral jonge prinsessen; de roze prinsessenjurk! Roze is een kleur die veel – vooral jongere – meisjes aanspreekt en past perfect bij het prinsessenthema. Of het nu gaat om een cadeau voor een verjaardag, een feest of voor de verkleedkist als verkleedkleding, veel van onze roze prinsessen jurkjes zijn speciaal gemaakt voor peuters, dus comfortabel en hebben vaak verstelbare bandjes en elastische zachte stoffen voor een perfecte pasvorm.

Je vind hier alle Roze prinsessenjurken.

De perfecte prinsessen jurk!

Wij – bij Prinsessenjurk.nl – houden van romantiek, het sprookje, de kers op de taart. Dat betekent; heerlijk wijde jurken, mooie kleuren en bovenalles… glitters! Dat échte prinsessengevoel. Maar daarnaast wil ik als moeder dat een prinsessenjurk zacht is op de huid, geen loslatende glitters heeft én wasmachine wasbaar zijn. Dé perfecte jurk heeft dat dan ook allemaal! Al onze prinsessenjurken zorgen ervoor dat jouw kleine meid zich als een echte prinses voelt en jij als ouder een gerust gevoel over de kwaliteit en duurzaamheid.

Hopelijk hebben jullie inspiratie opgedaan uit onze top 10 populairste prinsessenjurken van 2023. Natuurlijk hebben we nog veel meer prachtige jurken en accessoires in ons assortiment. Neem gerust een kijkje op onze website en laat je betoveren!

Met betoverende groet,

Het team van Prinsessenjurk.nl

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen