Filters
Product prijs
 • Merk
 • Categorie
 • Toont alle 5 resultaten

  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Sameday Delivery is mogelijk! Voor 10:00 besteld, vandaag in huis (ma t/m vr).
  • Gratis verzending vanaf 75,
  • Retourneren binnen 30 dagen

  Assepoester

  Wat vliegt de tijd. Want wist je dat de Disney-film Assepoester alweer meer dan 70 jaar oud is? Cinderella, zoals deze film in de originele versie heette, kwam in 1950 uit en was gebaseerd op het gelijknamige sprookje door Charles Perrault, uit de 17e eeuw.

  Wie is Assepoester eigenlijk?

  Assepoester is de dochter van een weduwnaar, die hertrouwd is om zijn dochter een nieuwe moeder te geven. Kort na dat huwelijk overlijdt Assepoesters vader, waarna haar stiefmoeder zich als een ware heks begint te gedragen. Samen met haar twee dochters, die Anastasia en Drizella heten, maakt de stiefmoeder Assepoester het leven onmogelijk.
  Cinderella is veroordeeld tot een leven als dienstmeid. Gelukkig krijgt ze daarbij hulp van de muizen in huis. En als de kroonprins een bal organiseert om naar een geschikte prinses te zoeken, krijgt Assepoester hulp uit onverwachte hoek. Een goede fee tovert een jurk en glazen muiltjes tevoorschijn, die Assepoester perfect passen. Ze maakt een onuitwisbare indruk op de prins, maar de betovering verbreekt om middernacht. Uit schaamte vlucht Cinderella weg. Het enige dat de prins nog van haar heeft is een glazen muiltje, dat ze onderweg verloor.

  Tijdens een zoektocht door het land weet de prins Assepoester te vinden. Hij ziet dat het muiltje haar past als gegoten en vraagt haar ten huwelijk. De arme dienstmeid Cinderella wordt zo een heuse prinses. En ze leefden nog lang en gelukkig!

  Trek een Assepoester jurk aan

  Is jouw dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje helemaal weg van Assepoester? Wij geven haar groot gelijk. Deze Disney-klassieker is tijdloos en spreekt tot ieders verbeelding. In een Assepoester jurk waant jouw kleine prinses zich in de glazen muiltjes van Cinderella. Trouwens, het hoeft niet bij verbeelding te blijven, want we verkopen de mooiste prinsessen slippers.
  Natuurlijk ben jij geen kwaadaardige stiefmoeder en gelukkig heb je ook geen muizen in huis. Maar niet álles hoeft perfect te zijn om de fantasie van jouw kleintje te activeren. Al met een jurk en slippers gaat ze helemaal in haar rol op. In deze webwinkel vind je precies wat je zoekt.

  Met een focus op kwaliteit bieden wij je een Assepoester jurk aan die lekker zit en lang meegaat. De kleding is elastisch en kun je met een gerust hart in de wasmachine stoppen.

  Advies bij Cinderella jurken

  Prinsessenjurk.nl is opgericht door Loes, een moeder van drie kinderen die heel wat verkleedpartijtjes heeft georganiseerd. Met haar creatieve achtergrond en oog voor stijl, is zij de perfecte persoon om deze webwinkel te runnen. Loes geeft jou met plezier advies over bijvoorbeeld de maatvoering en de verschillende merken. Met als doel? Dat jouw kleintje nog heel vaak in een Assepoester jurk verkleed kan gaan.

  Ook voor andere prinsessenjurken Disney

  Disney prinsessen spreken enorm tot de verbeelding. De meeslepende sprookjes, de extraverte hoofdrolspelers, de kleurrijke scènes en de schitterende muziek zijn magisch voor kinderen en volwassenen. Vrijwel elke Disney-film inspireert tot een verkleedpartij! Bekijk daarom ook eens onze Frozen jurkenDoornroosje jurken en Sneeuwwitje jurken. Bestellen is eenvoudig, veilig en snel: vóór 24:00 uur besteld is morgen al in huis!

  VROLIJKE KORTING

  5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
  HAPPY
  * Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen