Doornroosje jurk

Filters
Product prijs
 • Merk
 • Categorie
 • Toont alle 6 resultaten

  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Sameday Delivery is mogelijk! Voor 10:00 besteld, vandaag in huis (ma t/m vr).
  • Gratis verzending vanaf 75,
  • Retourneren binnen 30 dagen

  Doornroosje jurk

  Doornroosje is een Disney-film uit 1959. In het Engels werd deze film Sleeping Beauty genoemd, wat dichter bij de Nederlandse naam ligt van het sprookje waarop het is gebaseerd. Het originele verhaal, de Schone Slaapster, is van de hand van Charles Perrault. Deze klassieker was de zestiende avondvullende animatiefilm van Disney.

  Wie is Doornroosje eigenlijk?

  Doornroosje is eigenlijk prinses Aurora. Na haar geboorte zegenden goede feeën haar met schoonheid en intelligentie. Maar er was ook een slechte fee die wenste dat Aurora zich op haar 21e zou prikken aan een spinnewiel en zou doodgaan. Een goede fee corrigeerde die wens: Aurora zou niet doodgaan, maar 100 jaar slapen.

  Ondanks het verbod van de koning op spinnewielen, lukte het Aurora toch om zich te prikken aan het enige spinnewiel in het koninkrijk. Niet alleen zij, maar ook de rest van het koninkrijk viel in een diepe slaap. Het kasteel werd langzaam maar zeker overgroeid met rozen. Toen na honderd jaar een prins langskwam, gingen de rozen op magische wijze voor hem opzij. Hij kuste Aurora, doopte haar Doornroosje, en leefde nog lang en gelukkig met zijn nieuwe echtgenote.

  Doornroosje jurken in onze webwinkel

  Elk kind houdt ervan om te spelen en zich te verkleden. Er is vaak maar weinig nodig voor een kind om zich helemaal in een rol te doen opgaan. Het is fantastisch om dit spel te zien, maar ook om er zelf aan mee te doen. Het stimuleert de creativiteit van een kind, helpt het om zich emotioneel en sociaal te ontwikkelen, en stimuleert de taalontwikkeling.

  Is jouw (klein)dochter, nichtje, buurmeisje gek op de Disney film Doornroosje? Dan vind je altijd wel iets leuks voor haar tussen onze Doornroosje jurken en -accessoires (zoals kroontjes). Van een luxe Doornroosje jurk tot een goedkoop Doornroosje kleedje, je hebt ruime keuze en krijgt jouw bestelling gegarandeerd binnen honderd jaar toegestuurd.

  Een Doornroosje jurk is ideaal voor kinderfeestjes

  Een verkleedfeestje, carnaval, of een origineel verjaardagsfeestje kan niet zonder een Disney prinses. Een betoverende Doornroosje jurk is dan een originele keuze. Tussen de beroepen verkleedkleding en de superhelden zal een prinsessenjurk voor je kind een opvallende, betoverende verschijning zijn. Maar zorg je er wel voor dat er geen spinnewiel in je kasteel staat? We willen namelijk geen ongelukken.

  Doornroosje jurken die altijd passen

  Wij hebben Doornroosje jurken in verschillende kleine kindermaten. Bij Doornroosje kinderkleding gebruiken we lengte- en leeftijdmaten. Dus wat is de leeftijd van jouw kindje? Is zij ongeveer even groot als haar leeftijdgenootjes? In dat geval kun je de volgende kledingmaten aanhouden:

  Kinderkleding maat 98/104: 3-4 jaar
  Kinderkleding maat: 110/116: 5-6 jaar
  Kinderkleding maat 122/128: 7-8 jaar

  We hebben alle Doornroosje verkleedkleding voor kinderen zorgvuldig geselecteerd, met aandacht voor duurzame en elastische materialen, zodat jouw kind hier meerdere keren van kan genieten.

  Ook voor andere Disney prinsessenjurken

  Doornroosje is een schitterende film, maar er zijn nog heel wat andere prinsessenjurken voor kinderen uit de animatiestudio’s van Disney ontsnapt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Frozen jurk, een Belle en het Beest jurk of zo’n andere klassieke Disney prinsessenjurk, Assepoester jurk? Bekijk op je gemak ons sprookjesachtige assortiment en bestel die royale gewaden bij jullie hofleverancier: Prinsessenjurk.nl.

  VROLIJKE KORTING

  5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
  HAPPY
  * Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen