Filters
Product prijs
 • Merk
 • Categorie
  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Sameday Delivery is mogelijk! Voor 10:00 besteld, vandaag in huis (ma t/m vr).
  • Gratis verzending vanaf 75,
  • Retourneren binnen 30 dagen

  Elfen jurk voor je kind

  Tinkelbel, in het Engels Tinker Bell genoemd, spreekt kinderen enorm tot de verbeelding. Dit ondeugende elfje komt inmiddels in heel wat films voor. De kans is dan ook groot dat jouw (klein)kind Tinkelbel is tegengekomen. Voor veel kinderen is dit het stereotype elfje. Wanneer het tijd is voor een verkleedfeestje, zouden ze zomaar kunnen kiezen voor een metamorfose tot Tinkelbel!

  Wie is Tinkelbel eigenlijk?

  Tinkelbel, in het Engels Tinker Bell genoemd, is het elfje uit het verhaal van Peter Pan. Ze is zijn beste vriendinnetje en vergezelt hem tijdens zijn avonturen. Ze is behoorlijk jaloers maar heeft gelukkig ook goede eigenschappen. Zo kan ze mensen de mogelijkheid geven om te vliegen, dankzij haar elfenpoeder.
  De eerste Disney film waarin Tinkelbel verscheen was Peter Pan uit 1953. In 2003 kwam er een speelfilm (in plaats van een teken- of animatiefilm) uit van Universal Studios. In 2008 kreeg Tinker Bell haar eigen, gelijknamige, Disney film. Die was zó succesvol dat er verschillende bioscoop- en tv-films over Tinker Bell volgden. Haar ster rees dusdanig, dat Tinkelbel in 2010 een ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg.

  Elfje jurk met vleugels

  Geen elfen jurk zonder vleugels! Ook voor een elfje jurk met vleugels voor je kind ben je bij ons aan het juiste adres.
  Elfen en feeën: we gebruiken deze begrippen vaak door elkaar, maar er is wel degelijk een verschil. Zo zijn feeën en hun vleugels wat groter dan elfen en kunnen ze wensen in vervulling laten gaan. Elfjes zijn kleiner en halen vooral ondeugende streken uit. Tinker Bell is wat dat betreft een echt elfje, want ze probeert in de Disney film Peter Pan om Wendy te laten neerschieten door Kapitein Haak.

  Prinsessenjurk.nl is helemaal gespecialiseerd in mooie verkleedjurken voor kinderen die graag hun fantasie de loop laten gaan, en in feite zijn alle kinderen dat. Behalve voor meisjes, vind je hier ook veel verkleedkleding voor jongens. Wil jouw (klein)zoontje bijvoorbeeld Kapitein Haak spelen? Check dan eens dit piratenpak.

  Verkleedkleding die lang meegaat

  Verkleden is fantastisch voor kinderen. Ze stimuleren er hun creativiteit mee en ze werken ermee aan hun sociale en emotionele vaardigheden. Of ze er nu voor kiezen om een elfje te zijn of een brandweerman. Ze gaan helemaal op in hun spel en zouden het liefst elke dag verkleed gaan.
  Niets is zo frustrerend voor een kind als een nieuw speeltje of kledingstuk dat vrijwel meteen kapot is. Daarom is het prettig om te weten dat onze verkleedkleding voor kinderen sterk en duurzaam is. We hebben zorgvuldig geselecteerd op merken die kwaliteitsmaterialen gebruiken. De elastische verkleedkleding is op de groei berekend en kan gewoon de wasmachine in. Neem gerust contact op voor persoonlijk maatadvies!

  Disney prinsessenjurken zijn magisch

  Elfen zijn natuurlijk magisch, maar hetzelfde geldt voor de vele andere prinsessen uit de spreekwoordelijke stallen van Disney. Welk meisje droomt niet van een Frozen jurk of een Assepoester jurk? Voor de bekendste Disney films bieden wij prachtige verkleedjurken en accessoires. Bestel vóór 24:00 uur en je ontvangt je pakketje – als bij tovenarij – de volgende dag al!

  VROLIJKE KORTING

  5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
  HAPPY
  * Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen