Filters
  • Kleur
  • MERKEN
  • Reset filters

Enig resultaat

  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Sameday Delivery is mogelijk! Voor 10:00 besteld, vandaag in huis (ma t/m vr).
  • Gratis verzending vanaf 75,
  • Retourneren binnen 30 dagen

De film Brave spreekt veel kinderen tot de verbeelding. Prinses Merida is een eigenwijze, avontuurlijke meid die vlucht voor haar koninklijke lot. Met haar lange rode krullen, haar turkooise jurk en haar stoere hobby’s is ze een indrukwekkende verschijning. Geen wonder dat meisjes op verkleedfeestjes graag in haar huid kruipen!

Wie is Merida eigenlijk?

Prinses Merida is het hoofdpersonage in de film Brave. Deze film is in 2012 uitgebracht door animatiestudio Pixar. En omdat Pixar een dochteronderneming is van The Walt Disney Company, is dit dus gewoon een Disneyfilm!

Brave speelt zich af in het ruige, koude Schotland. Als dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor is ze helemaal niet blij met de verwachtingen die haar ouders van haar hebben. Ze vindt het helemaal niet vanzelfsprekend dat ze met een prins moet trouwen en braaf moet zijn.

Merida heeft een passie: boogschieten. Ze is één van de beste boogschutters in het hele koninkrijk, maar is ook goed met zwaarden en speren. Merida houdt erg van haar ouders, maar de ruzies met hen lopen hoog op. Merida vlucht het bos in, waar dwaallichtjes haar naar het huisje van een heks leiden. Daar mag ze een wens doen, maar ze had niet kunnen vermoeden dat die zulke verschrikkelijke gevolgen zou hebben…

Trek de prinsessenjurk van Merida aan

Is jouw (klein)kind een echte fan van Brave? Geef haar dan een cadeau waarmee ze zelf in dit verhaal kan stappen. We hebben het natuurlijk over de iconische jurk van prinses Merida. Deze satijnen jurk is turkoois van kleur, heeft lange mouwen, gouden randjes en Keltische symbolen. Hij kan tegen een stootje en dat moet ook wel met al die stoere activiteiten die Merida ontplooit.

Op deze pagina vind je verschillende uitvoeringen van de Merida-prinsessenjurk. In de details zijn ze uniek, maar allemaal zijn ze praktisch in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Want daar kijken wij altijd aandachtig naar. Het draaggemak is belangrijk en de verkleedkleding moet daarnaast lang mee kunnen. Zo kan jouw kind meerdere malen in de huid van Merida kruipen.

Dat betekent dat we letten op comfortabele sluitingen, elastische banden en kwaliteitsstof. Want niets is zo vervelend als een schitterend kostuum dat je na gebruik meteen kunt weggooien. Nee, bij Prinsessenjurk.nl ben je gegarandeerd van schoonheid én kwaliteit. Net als bij de hofleveranciers van de échte adel.

Advies bij verkleedkleding van Brave

Prinsessenjurk.nl is opgericht door Loes. Met drie kids in huis heeft ze al heel wat verkleedfeestjes meegemaakt. Met haar kunstzinnige achtergrond bracht Loes heel wat avonden achter de naaimachine door, totdat ze de collecties van merken als Little AdventuresSouza for Kids en Great Pretenders ontdekte. Het één leidde tot het ander en het resultaat zie je nu voor je, op dit scherm.

De passie voor verkleedkleding blijft. Graag helpt Loes andere (groot)ouders bij het vinden van de perfecte prinsessenjurken. Ze weet immers hoezeer kinderen genieten als zij in een rol op kunnen gaan! Heb je vragen over de maatvoering of over de juiste accessoires, neem dan gerust contact op voor persoonlijk advies.

Ook voor andere Disney-prinsessen

Merida is één van de vele Disney-prinsessen die er bestaan. Misschien heeft jouw kroost ook al andere sprookjesprinsessen leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan Elsa uit Frozen of Doornroosje of de Arabische prinses Jasmine. Neem op je gemak een kijkje en plaats je bestelling eenvoudig online. De snelle bezorging stelt je in staat om last-minute te kiezen.

VROLIJKE KORTING

5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
HAPPY
* Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen