Filters
Product prijs
 • Merk
 • Categorie
 • Toont alle 4 resultaten

  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!
  • Sameday Delivery is mogelijk! Voor 10:00 besteld, vandaag in huis (ma t/m vr).
  • Gratis verzending vanaf 75,
  • Retourneren binnen 30 dagen

  Vaiana is alweer de zesenvijftigste animatiefilm van Disney. Vaiana (oorspronkelijke titel: Moana) is een in 2016 uitgebrachte film van Disney Animation, die direct een bioscoophit werd. Deze Polynesische prinses Vaiana kan haar eigen boontjes doppen, zeilt, vecht en leidt haar volk met volle overgave. Geen prins op het witte paard-liefde voor deze prinses: het avontuur staat in de gelijknamige Disneyfilm Vaiana centraal.

  De mooie naam Moana betekent in een aantal Polynesische talen ‘oceaan’. Echter, in veel landen, waaronder Nederland, wordt Moana uitgebracht onder de titel Vaiana. De reden daarvoor is omdat Moana in enkele landen een geregistreerd merk is.

  Vaiana film – het verhaal

  De Vaiana film vertelt het verhaal van een reislustig volk dat zo’n 3.000 jaar geleden leefden in het zuid Pacifische gebied. Op een dag landt het volk op het eiland Monotui en stopten plotseling met reizen, voor honderden jaren lang blijven zij hier wonen. Vaiana is de dochter van de hoofdman, toekomstig leider van haar volk op een eiland én de uitverkorene. Als kind zijnde kreeg Vaiana een bijzondere band met de oceaan, maar haar vader heeft zo zijn eigen redenen om haar weg te houden bij het water. Als op een dag blijkt dat de vruchten op het eiland niet meer groeien en de vis niet meer wordt gevangen, moet de eilandbevolking beslissen over hun toekomst. Vaiana’s oma vertelt haar dat honderden jaren geleden de halfgod Maui het magische hart stal van de moedergodin Te Fiti en dat hij daarmee de wereld heeft blootgesteld aan de ondergang. Vaiana moet op zoek gaan naar Maui en ervoor zorgen dat hij de magische steen terugplaatst voordat haar eiland zal ondergaan.

  Vaiana Jurken online kopen

  Vaiana is naast Frozen momenteel de meest populaire animatiefilm van Disney voor (voornamelijk) meisjes; waarbij natuurlijk de bijbehorende merchandise aan gekoppeld is. Zo zijn er volop Vaiana jurken en speelgoed te vinden. Bij Prinsessenjurk hebben we Classic Disney jurken alsmede de luxere Vaiana prinsessenjurken. Genoeg voor urenlang speelplezier, dus laat het avontuur beginnen!

  Meer Vaiana inspiratie nodig?

  Heb je meer Vaiana inspiratie nodig? Laat je dan inspireren bij Prinsessenjurk.

  Meer informatie over Vaiana kleding?

  Heb je hulp nodig bij het vinden van Vaiana kleding? Voor Vaiana jurken in België of Nederland ben je hier aan het juiste adres. Neem vooral contact met ons op of neem vast een kijkje in onze online winkel voor meer inspiratie. Wij helpen je met veel plezier verder.

  VROLIJKE KORTING

  5% korting op het gehele assortiment met de onderstaande code
  HAPPY
  * Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen